top of page
UtulaDSC07479_edited_edited.jpg
utulanature-graffat-02_edited.png

USEIN JO PIENIKIN HENGÄHDYSHETKI
TEKEE IHMEITÄ

Päiväohjelma_viikonloput 3.jpg

Voit majoittua meillä 2-3 yötä torstain ja sunnuntain välillä. Check- in klo 14:00 lähtien ja check-out klo 14:00 mennessä. Kun saavut meille, ilmoittaudu vastaanottohuoneessa, josta sinut ohjataan omaan huoneeseen ja toivotetaan tervetulleeksi!

Viikonloppujen tapahtumat

Aänimatka ( Sound journey) on ohjattu soittimien värähtelyn hoitavaan vaikutukseen perustuva tunti, jossa asetumme ja teemme olomme mahdollisimman mukavaksi selinmakuulla ottaen vastaan värähtelyn vaikutukset kehossamme. Jokainen äänimatka on uniikki, ja niissä käytetään apuna perinteisiä eri kulttuureista tuttuja terapeuttisia soittimia, kuten rumpuja, koshi-kelloja, merirumpuja, äänimaljoja, sadekeppiä jne. Tunti alkaa ja päättyy tietoisuuden tuomisella kehontuntemuksiin hiljaisuudessa. 1,5 tuntia - joka toinen lauantai klo 16:30-18:00. (30.6,20.7,3.8,24.8).*

Yinjooga (Yin yoga)  on läsnäoloa kasvattavaa, tietoista ja rentouttavaa sekä kaikille tasoille sopivaa hidasta ja pitkiin asentoihin pohjautuvaa joogaa. Fyysisesti yinjooga parantaa kehon liikkuvuutta ja vapauttaa energiankulkua syvällä tasolla ja tunnetasolla se tähtää irtipäästämiseen. Ei haittaa vaikka tulisit ensimmäiselle joogatunnille, tulet silti nauttimaan. 1,5 tuntia - joka perjantai klo 16:30-18:00.*

Hengitysmatka ja kaakaoseremonia (Cacao ceremony) on ainutlaatuinen elämys, jossa ohjataan alkuun lempeä energiatukoksia avaava hengitystapa, jota jatketaan itsenäisesti selinmakuulla lattialla maaten. Ennen hengitysmatkan alkua nautitaan lääkinnällinen kaakaojuoma, joka edistää energian vapautumista kehossa ja matkaa säestää musiikki. Matka päättyy lyhyeen levon meditaatioon hiljaisuudessa. 3 tuntia - joka toinen lauantai (juhannuksena 22.6, 14.7, 27.7,10.8, 30.8) .*

*1,5 tunnin tapahtuma +illallinen (45e, majoittujille 20€), 3 tunnin tapahtuma + illallinen (60€, majoittujille 45€). Varaa paikkasi info@utulanature.com.

Itsenäiset aktiviteetit

 

Jos kaipaat liikettä, voit lähteä pyöräilemään, kävelemään luontopolulle Huuhanrantaan, soutamaan, suppailemaan tai tehdä omia harjoituksia joogateltassa.

Jos haluat autoilla, voit ajella Puumalan Norppapolulle, ihmeelliselle Kummakivelle tai Sahanlahden venesatamaan herkulliselle artesaanipizzalle.

Hoidot

Tarjoamme kehollisena rentoutushoitona shiatsuhierontaa ja keskusteluhoitona ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa hyvinvointiviikonloppujen yhteydessä. Molemmat hoidot kestävät 60 minuuttia ja ne pidetään rauhallisessa ja seesteisessä metsäterapiahuoneessa!

 

Hoitoaikoja on tarjolla pe-su aamupäivisin: klo 09:00, klo 10:00 ja klo 11:00. Varaa aika tai tiedustele aikoja hoitoon tai keskusteluun info@utulanature.com tai  tee se paikan päällä Utula Naturessa spontaanisti. Hoito maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä. Lue hoidosta lisää täältä.

utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

bottom of page