top of page
Utula Nature food

MAADOITTAVAA RUOKAA RAKKAUDELLA

Utula Naturen kasvisruokakeittiössa maailman keittiö yhdistyy kotimaisiin raaka-aineisiin välimerellisellä twistillä; inspiraatiota on tarttunut  niin Thaimaasta, Japanista, Pohjois-Afrikan maista ja Suomesta. Keittiömme makumaailmaa tyypillisimmään on sitruunan, oliivien, pahkinöiden, juustojen ja tuoreiden yrittien yhdistely luovasti kasviksiin.

Tarjoilemme runsaan aamiaisen, lounaan ja illallisen seisovasta pöydästä.  Ruuan kanssa tarjoilemme maustettua vettä tai jääteetä. Asiakkaiden käytössä on yhteinen minijääkaappi, mikäli tarvitset mukaan jotain henkilökohtaisia erityistuotteita tai juomia.

 

Meiltä onnistuu pyydettäessä myös gluteeniton ja laktoositon ruokavalio. llmoitathan meille myös yksittäisistä ruoka-aineallergioista hyvissä ajoin huonevarauksen  yhteydessä.

 

utulanature-graffat-02_edited.png

UTULA NATURESTA SANOTTUA

"Kiitos rauhasta, harmoniasta, ystävällisyydestä, sielua hellivistä löylyistä, herkullisista ruoista ja pehmeistä sängyistä. Vierailumme ylitti odotuksemme."

”Pakopaikka todellisuudesta parhaimmillaan! Kiitos isosti rentouttavista hetkistä ja huolenpidosta!”

"Paikka, maisema, puhdas vesi, aamiainen, valkoinen hiekka, emäntä & henkilökunta. Kaikki - Utula Nature täytyy itse kokea, sitä ei voi sanoin kuvailla. ”

”Utula Naturen sijainti Saimaan rannalla on huikean hieno! Moni asia paikan suunnittelussa ja toiminnassa on hienosti mietitty vieraiden hyvää oloa ajatellen. Menisin mieluusti uudestaankin!”

bottom of page