top of page
Utula Nature food

HYVÄÄ OLOA RUOASTA

Utula Naturen maukas kasvisruoka tarjoilee hyvää oloa ja herkullisia makunautintoja. Kasvisruokakeittiössämme maailman keittiö yhdistyy kotimaisiin raaka-aineisiin välimerellisellä twistillä; inspiraatiota on tarttunut niin Thaimaasta, Japanista, Pohjois-Afrikan maista ja Suomesta.

Keittiömme makumaailmassa yhdistyvät välimerellisestä keittiöstä tutut tuoreet yrtit sekä sitruuna, oliivit, pähkinät, juustot, tomaatti ja valkosipuli maailman makuihin ja suomalaisiin kasviksiin.

Keittiössämme pätee sanonta ”enemmän on enemmän”, enemmän makua, enemmän näköä, enemmän nautintoja ja enemmän hyvää oloa.

Tarjoilemme runsaan aamiaisen, lounaan ja illallisen seisovasta pöydästä.  Ruuan kanssa tarjoilemme maustettua vettä tai jääteetä. Asiakkaiden käytössä on yhteinen minijääkaappi, mikäli tarvitset mukaan jotain henkilökohtaisia erityistuotteita tai juomia.

Meiltä onnistuu pyydettäessä myös gluteeniton ja laktoositon ruokavalio. Ilmoitathan meille myös yksittäisistä ruoka-aineallergioista hyvissä ajoin huonevarauksen yhteydessä.

Maadoittava ruoka vahvistaa ja antaa hyvää oloa

Tarjoilemme keittiössämme maadoittavaa ruokaa suurella sydämellä ja tehty rakkaudella makuihin. Maadoittuminen tarkoittaa maayhteyttä – yhteyttä luontoon ja yhteyden vahvistamista oman kehon ja Maan energioiden välillä.

Utula Naturessa maadoitut kaikilla tavoilla, kun oleskelet luonnossa ja olet osa sitä. Maadoittuminen tasapainottaa, tuo hyvää oloa, vähentää stressiä, vahvistaa ja parantaa hetkessä olemisen taitoa.

 

Jos haluat vahvistaa maadoittumisen kokemusta, voit kävellä paljasjaloin, nojata puihin, hypistellä kiviä ja valita yhä enemmän juureksia lautasellesi. Maadoittavia ruokia ovat esimerkiksi bataatti, punajuuri, porkkana, kurpitsa ja inkivääri.

 

Utula Nature tarjoilee maadoittavaa ruokaa rakkaudella. Tula Utula Natureen nauttimaan hyvästä olosta!

utulanature-graffat-02_edited.png

UTULA NATURESTA SANOTTUA

"Kiitos rauhasta, harmoniasta, ystävällisyydestä, sielua hellivistä löylyistä, herkullisista ruoista ja pehmeistä sängyistä. Vierailumme ylitti odotuksemme."

”Pakopaikka todellisuudesta parhaimmillaan! Kiitos isosti rentouttavista hetkistä ja huolenpidosta!”

"Paikka, maisema, puhdas vesi, aamiainen, valkoinen hiekka, emäntä & henkilökunta. Kaikki - Utula Nature täytyy itse kokea, sitä ei voi sanoin kuvailla. ”

”Utula Naturen sijainti Saimaan rannalla on huikean hieno! Moni asia paikan suunnittelussa ja toiminnassa on hienosti mietitty vieraiden hyvää oloa ajatellen. Menisin mieluusti uudestaankin!”

bottom of page