top of page
Yoag retreat in Finland

FILOSOFIAMME

”Koemme tämän päivän maailman olevan haasteellinen paikka ihmiselle voida aidosti hyvin ja elää syvästi tyydyttävää elämää. Sisäiset ja ulkoiset paineet olla menestynyt ja tuottava yhdistettyvä tietoyhteiskunnan lataamien ärsykkeiden tulvaan uuvuttaa monet ihmiset, puhumattakaan sisäisten arvoristiriitojen vaikutuksista ihmiseen, kun ”aika ei riitä” ehkä  itselle tärkeimpään.

 

Tässä ristiaallokossa navigointi kysyy yksilöltä henkistä vahvuutta, itsensä tuntemista, sisästä ohjautuvuutta sekä vakaata uskallusta asettaa oman elämän rajat suojataksemme hyvinvointiamme ja meille tärkeitä arvoja. 

 

Haluamme tarjota Utulassa tilan jossa levätä, kerätä voimia ja nauttia, kun sitä tarvitset ja ehkä kysyä itseltäsi mahdollisesti mikä elämässäsi uuvuttaa, kenen elämää elät, mikä elämässäsi mahdollisesti vaatii suunnan tai asennemuutosta ja mikä voisi olla siihen ensimmäinen askel? ”

utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page