top of page
Yoag retreat in Finland

OTA ITSELLESI AIKAA, KUN RIITTÄMÄTTÖMYYDEN TUNNE KALVAA

Riittämättömyyden tunne on melko tavallinen tunne tämän päivän maailmassa. Moni kokee sisäisiä ja ulkoisia paineita saada enemmän aikaan ja olla menestynyt. Paineet yhdistettynä huomiotalouden lataamien ärsykkeiden tulvaan uuvuttaa monet meistä, puhumattakaan sisäisten arvoristiriitojen vaikutuksista ihmiseen, kun ”aika ei riitä” ehkä itselle tärkeimpään.

Tässä ristiaallokossa navigointi kysyy yksilöltä henkistä vahvuutta, itsensä tuntemista, sisästä ohjautuvuutta sekä vakaata uskallusta asettaa oman elämän rajat suojataksemme hyvinvointiamme ja meille tärkeitä arvoja. 

 

Filosofiamme

Kun koet riittämättömyyden tunnetta sekä haasteita voida aidosti hyvin ja elää syvästi tyydyttävää elämää, kannattaa ottaa aikalisä.

Tarjoamme Utulassa tilan, jossa voit levätä, kerätä voimia ja nauttia, kun sitä tarvitset. Leikkaa kiireeltä siivet ja paina pause-nappulaa. Pysähdy ja mieti, mitä oikeasti elämältäsi haluat. Ole itsellesi lempeä.

Utula Naturessa voit rauhoittua luonnonkauniissa ympäristössä Saimaan rannalla, vaipua omiin ajatuksiisi ja jutella halutessasi terapeutin kanssa. Tarjoamme hyvää ruokaa, rantamaiseman rauhoittavan ilmapiirin ja turvapaikan, johon voit pelastautua kiireeltä, stressiltä ja ulkoa tulevilta paineilta.

Mistä riittämättömyyden tunne kumpuaa?

Nykypäivän työelämä on hektistä ja meiltä vaaditaan koko ajan enemmän. Riittämättömyyden tunne liittyy usein työelämän vaatimuksiin, mutta ei aina. Tunne voi liittyä myös ihmissuhteisiin ja velvollisuuksiin arjessa. Saattaa tuntua siltä, etteivät tunnit vuorokaudessa riitä kaikkien velvollisuuksien täyttämiseen, ja stressi ruokkii riittämättömyyden tunnetta entisestään.

Kun elämästä tulee suorittamista, siitä katoaa ilo. Sen sijaan, että vellot syyllisyyden, ja riittämättömyyden tunteessa kysy itseltäsi: mikä elämässäsi uuvuttaa, mikä riittämättömyyden tunteen aiheuttaa ja kenen elämää elät?

Mikä elämässäsi mahdollisesti vaatii suunnan- tai asennemuutosta ja mikä voisi olla siihen ensimmäinen askel? Voisiko se olla vaikka hiljaisuuden retriitti Utula Naturessa?

utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page