top of page
Utula Nature Sponsori-ohjelma

KAIKKI ME TARVITSEMME

TOISTEMME TUKEA TOISINAAN

 

Oletko sinä tai ystäväsi elämätilanteessa, jossa kaipaat kipeästi lepoa arjen paineista ja koet, että Utula Naturen kaltainen ympäristö ja ohjelma olisivat siihen juuri sopivanlainen paikka, mutta taloudelliset syyt ovat esteenä osallistumiselle? Sponsori-ohjelmamme on tällaista tilannetta varten.

Haluamme tehdä oman osamme ja olla tukemassa ihmisiä tilanteissa, joissa he kipeimmin tarvitsevat hengähdyshetkeä elämän haasteellisessa tilanteessa. Tarjoamme sponsoroituja, Utula Naturen tarjoamia 4 päivän / 3 yön retriittejä, jotka toteutuvat meidän ilmoittamana ajankohtana

kesällä 2024,

 

Täytä alla oleva hakemus itsesi tai ystävän puolesta, kerro mitkä ajankohdat sinulle kävisi (to-su), miksi haet ohjelmaan ja osallistu hakujoukkoon. Ilmoitamme sponsoripaikan saaneille n. 2 viikkoa ennen retriitin alkua. Mikäli et pääse osallistumaan, paikka annetaan seuraavalle jonossa.

utulanature-graffat-02_edited.png

Kiitos hakemuksestasi. Ilmoitamme ohjelmaan valittuille ihmisille henkilökohtaisesti!

TÄYTÄ HAKEMUS SPONSOROIDULLE

RETRIITILLE

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page