top of page
Utula Nature Sponsori-ohjelma

KAIKKI ME TARVITSEMME

TOISTEMME TUKEA TOISINAAN

 

Oletko sinä tai ystäväsi elämätilanteessa, jossa kaipaat kipeästi lepoa arjen paineista tai ympäristönvaihdosta ja koet, että Utula Naturen kaltainen ympäristö ja ohjelma olisivat siihen juuri sopivanlainen paikka, mutta taloudelliset syyt ovat esteenä osallistumiselle? Sponsori-ohjelmamme on tällaista tilannetta varten.

Haluamme tehdä oman osamme ja olla tukemassa ihmisiä tilanteissa, joissa he kipeimmin tarvitsevat hengähdyshetkeä elämän haasteellisessa tilanteessa. Tarjoamme sponsoroituja, Utula Naturen tarjoamia 4 päivän / 3 yön retriittejä, jotka toteutuvat meidän ilmoittamana ajankohtana

14.6 - 3.9.2023 välilllä.

 

Täytä alla oleva hakemus itsesi tai ystävän puolesta, kerro miksi haet ohjelmaan ja osallistu hakujoukkoon. Hakuaika 2023 retriitteihin on päättynyt, mutta voit jo osallistua kesän 2024 hakuun. Kesällä 2023 tarjosimme yhteensä 6 sponsoroitua retriittiä hakijoille.

utulanature-graffat-02_edited.png
arrow&v

Kiitos hakemuksestasi. Ilmoitamme ohjelmaan valittuille ihmisille henkilökohtaisesti!

TÄYTÄ HAKEMUS SPONSOROIDULLE

RETRIITILLE

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

Liisa&co

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

Helinä

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

Paula

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

Carola

bottom of page