top of page
Utula Nature Sponsori-ohjelma

KAIKKI ME TARVITSEMME

TOISTEMME TUKEA TOISINAAN

 

Oletko sinä tai ystäväsi elämätilanteessa, jossa kaipaat kipeästi lepoa arjen paineista ja koet, että Utula Naturen kaltainen ympäristö ja ohjelma olisivat siihen juuri sopivanlainen paikka, mutta taloudelliset syyt ovat esteenä osallistumiselle? Sponsori-ohjelmamme on tällaista tilannetta varten.

Haluamme tehdä oman osamme ja olla tukemassa ihmisiä tilanteissa, joissa he kipeimmin tarvitsevat hengähdyshetkeä elämän haasteellisessa tilanteessa. Tarjoamme sponsoroituja, Utula Naturen tarjoamia 4 päivän / 3 yön retriittejä, jotka toteutuvat meidän ilmoittamana ajankohtana

kesällä 2024.

 

Täytä alla oleva hakemus itsesi tai ystävän puolesta, kerro mitkä ajankohdat sinulle kävisi (to-su), miksi haet ohjelmaan ja osallistu hakujoukkoon. Ilmoitamme sponsoripaikan saaneille n. 2 viikkoa ennen retriitin alkua. Mikäli et pääse osallistumaan, paikka annetaan seuraavalle jonossa.

utulanature-graffat-02_edited.png

Kiitos hakemuksestasi. Ilmoitamme ohjelmaan valittuille ihmisille henkilökohtaisesti!

TÄYTÄ HAKEMUS SPONSOROIDULLE

RETRIITILLE

SPONSOROIDUSTA RETRIITISTÄ SANOTTUA

”Saavuin Utulaan melkoisen touhun keskeltä, deadlinejen ja keskeneräisten projektien ääreltä. Eipä olisi paljon parempaa hetkeä ollutkaan tulla: sain mahdollisuuden katkaista ahdistavan tekemisen paineen tunnun ja otettua etäisyyttä kotienergioihin, jotta jaksan ja pystyn olemaan jälleen arjessa läsnä.

 

Kiitos Utula rinnallakulkijuudesta! Kiitos hoitavat tuulikellot, Saimaa, kalliot, hiekka ja norpan kohtaaminen. Kiitos männyt, mustikat, kivet, katajat ja linnut. Kiitos jooga, tuuli, sauna, unet, aurinko, superruoat ja kannateltu, kypsä loppukesä. Kiitos Maiju, Paolo ja Hani!”

bottom of page