top of page
118598651_2748325042160801_757051117244720998_n.jpg

KAIKKI ME TARVITSEMME

TOISTEMME TUKEA TOISINAAN

 

Oletko sinä tai ystäväsi elämätilanteessa, jossa kaipaat kipeästi lepoa arjen paineista tai ympäristönvaihdosta ja koet, että Utula Naturen kaltainen ympäristö ja ohjelma olisivat siihen juuri sopivanlainen paikka, mutta taloudelliset syyt ovat esteenä osallistumiselle? Sponsori-ohjelmamme on juuri tällaista tilannetta varten!

 

Haluamme tehdä oman osamme ja olla tukemassa ihmisiä tilanteissa, joissa he kipeimmin tarvitsevat hengähdyshetkeä haasteellisessa tilanteessa. Tarjoamme sponsoroituja, Utula Naturen tarjoamia, 4 päivän / 3 yön retriittejä kaudella 2023 (14.6-3.9 välilllä) viidelle (5) henkilölle.

 

Täytä alla oleva hakemus itsesi tai ystävän puolesta, kerro miksi haet ohjelmaan ja osallistu hakujoukkoon. Ilmoitamme valitsemillemme henkilöille henkilökohtaisesti.

utulanature-graffat-02_edited.png
arrow&v

Kiitos hakemuksestasi. Ilmoitamme ohjelmaan valittuille ihmisille henkilökohtaisesti!

TÄYTÄ HAKEMUS SPONSOROIDULLE

RETRIITILLE

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

Liisa&co

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

Helinä

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

Paula

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

Carola

bottom of page