top of page

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

"Thank you for offering an escape from the modern world - fantastic nutrition of both body&mind."

"Kiitos, kun olette luoneet paikan pysähtymiselle ja parantumiselle. Utulassa näkee, että olette laittaneet paikkaan sydämenne. Oli ehdottomasti sen arvoista ajaa kauempaakin, lähden kotiin rentoutuneena, kiitos teidän."

"Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhoittumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa."

"Sain kokea Utulassa kaikki luonnon sävyt myrskystä peilityyneen Paikka on kerrassaan ihana ja oivallinen elämän pohtimiseen ja omien prioriteettien tarkasteluun."

"Aivan huikeat puitteet olette luoneet! Tällaisessa miljöössä ja energiassa yksilön sisäinen voima ja viisaus pääse nousemaan esiin."

"Paikka, maisema, puhdas vesi, ruoka, valkoinen hiekka, emäntä & henkilökunta. Kaikki - Utula Nature täytyy itse kokea, sitä ei voi sanoin kuvailla."

"Utula Nature on ehkä kaunein paikka, missä olen yöpynyt." Toivottavasti voitte tarjota tätä paikkaa ihmisille vielä pitkään."

"Meillä oli korkeat odotukset, mutta ylititte ne mennen tullen. Sisäinen maailma vapautui ja sai lisää tilaa hengittää."

"I wouldn't like to leave this place. My heart is filled with lovely people, good food, relaxed atmosphere and kindness."

"Täällä lepää niin keho kuin mieli. Ainutlaatuisen lämmin, salliva ja rauhallinen tunnelma. Ja niin hyvää ruokaa!"

"It was amazing and restful. Your place is paradise! I can't wait to come back.""

"Sydämen avaamista suuntaan jos toiseenkin! Koskettava luonto ja maisemat."

"Tämän paikan rauhaa on vaikea edes yrittää kuvailla, se täytyy ehdottomasti päästä itse kokemaan."

"Pieni pala paratiisia...paikka, jossa voi toisaalta käpertyä sisäänpäin, olla yksin ajatustensa kanssa mutta toisaalta avata kaikki aistit ja sydämen."

"Kiitos ihanan rentouttavasta lomasta. aivot sai paljon kaivattua lepoa ja hiljaisuutta. Ja miten kaunis paikka tämä onkaan!"

"I am really grateful for the insights nature has given me about myself and that I could release and feel some deeper emotions, pains and sorrow with your help. I felt welcomed and supported during the whole time."

"Lämmin ja vaikuttunut kiitos tälle paikalle, tilan kannattelijoille ja ravitsijoille. Sekä Saimaan lempeälle "alkumerelle", rantamännyille, tuulikellojen helinälle ja makeille mustikoille. Täällä olo on ollut mitä hoivaavin lahja."

"Kannatti tulla kauempaakin. Henkilökunta koirineen ja paikan ainutlaatuinen tunnelma jää kyllä mieleen. Tätä retriittiä on helppo suositella muillekin."

bottom of page