top of page
Utula Nature Mainhouse

LUONTO TULVII KAIKKIALLE

Raja sisä- ja ulkotilojen välillä on häilyvä, kun luonto tulvii sisään suurista ikkunoista ja ruokailu- ja rentoutumispaikkoja on ulkona jokaiselle. Luonnonhelmasta löytyy kaikille varmasti oma tilaa ja rauhaa - löydät oman sopukan riippumatosta, lepotuoleista tai hiekkarannan keinusta.

Joka ilta lämpenee panoraamaikkunoin varustettu naisten ja miesten rantasauna, jonka yhteydessä on  lämmin ulkosuihku peseytymistä varten. Yhteisessä käytössä on 3 eko-käymälää sekä ulkopesupiste aamu- ja iltapeseytymisiä varten.

 

Ateriat tarjoillaan päätalolla; nauti ateriasi sisätiloissa kynttilän valossa, päätalon terassilla järvimaisemmissa, veden päälle ulottuvalla joogaterassilla ilta-auringossa tai oman bungalow:n terassilla yksityisyydessäsi. 

utulanature-graffat-02_edited.png

JOOGATELTTA

Joogateltta on luonnonläheinen, seesteinen ja kaunis tila ryhmätunneillemme hiekkarannalla.  Sieltä avautuu näkymät Saimaalle ja luonnon äänet tulevat siellä osaksi tunnin äänimaisemaa. Teltassa on kaikki tunneille tarvittavat välineet, joogamatot ja muut apuvälineet. Toivomme, että valitset itsellesi paikan, jonka pidät koko retriitin ajan. Näin pidämme teltan siistinä, kun jokainen huolehtii oman paikan siistimisestä tunnin jälkeen. Joogamaton puhdistuksen kostealla pyyhkeellä tehdään viimeisenä päivänä ennen lähtöä.

TILAT OLEMISEEN

Lukuisat ulkotilat luonnonhelmassa, riippumatot, aurinkoterassi, joogateltta sekä  päätalon terassi ja oleskelutilat ovat vapaassa käytössäsi. Kannustamme asiakkaita viettämään aikaa luonnossa mahdollisimman paljon, sillä luonto rauhottaa meitä luontaisesti ja huomaamattamme.

Päätalossa käytössäsi ovat yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, jonka ikkunoista avautuu 180 asteen näkymä Saimaalle. Suuri ikkunamaisema päästää luonnon sisään sateisellakin ilmalla ja mukavat sohvat ja tuli kamiinassa saavat sinut varmasti viihtymään.

SAUNA JA PESUTILAT

Yhteisessä käytössä on kolme siistiä biokäymälää sekä aamu- ja iltapeseytymisiä varten käytössäsi on myös ulkopesupiste.

Peseytyminen tapahtuu päivittäin lämpenevässä puulämmitteisessä saunassa tai jatkuvasti käytössäsi olevassa lämpimässä ulkosuihkussa.

Rantasauna lämmitetään joka ilta klo 19:00-21:00. Naiset ja miehet saunovat molemmat 60min. Uimapaikka sijaitsee yleisten ulkotilojen läheisyydessä, joten otathan mukaan uimapuvun, jos koet sitä tarvitsevan.

LUONTO

Utula Nature sijaitsee 200 metrisellä perheomisteisellä luonnonhiekkarannalla sen oikeassa päädyssä.  Tontti on vehreä ja erityisen ihastuttavat ovat rantaa reunustavat käppyrämännyt sekä retriittipaikan keskiössä olevat mustikanvarpujen päällystämät ikiaikaiset sammalkivet. Tontti ulottuu oikealle seuraavaan kaislikosta vehreään lahdenpoukamaan, josta avautuu järvimaisema kauas horisonttiin ja auringonlaskuun iltaisin. Pihasta lähtee merkattu kövelyreitti Huuhanrantaan n. 1 km päässä olevalle 2 kilometriä pitkälle luonnonhiekkarannalle, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen kävelykohde.

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page