top of page
Utula Nature Mainhouse

SISÄINEN RAUHA LÖYTYY

YHTEYDESSÄ LUONTOON

Utula Naturessa sisäinen rauha on mahdollista löytää niin luontoyhteyden kuin puhe- ja digipaaston avulla. Hiljaisuudessa löydät yhteyden syvimpään itseesi, Saimaan maisemat rauhoittavat ja luonto maadoittaa Sinut tähän hetkeen.

Utula Naturessa raja sisä- ja ulkotilojen välillä on häilyvä, kun luonto tulvii sisään suurista ikkunoista ja ruokailu- ja rentoutumispaikkoja on ulkona jokaiselle. Luonnonhelmasta löytyy kaikille varmasti oma tilaa ja rauhaa – löydät oman sopukan riippumatosta, lepotuoleista tai hiekkarannan keinusta.

Ateriat tarjoillaan päätalolla; nauti herkullisesta ateriasi sisätiloissa kynttilän valossa, päätalon terassilla järvimaisemassa, veden päälle ulottuvalla joogaterassilla ilta-auringossa tai oman bungalowin terassilla yksityisyydessäsi.

utulanature-graffat-02_edited.png

JOOGATELTTA

Joogateltta on luonnonläheinen, seesteinen ja kaunis tila ryhmätunneillemme hiekkarannalla.  Sieltä avautuvat näkymät Saimaalle, ja luonnon äänet tulevat siellä osaksi joogatuntiemme äänimaisemaa.

Teltassa on kaikki tunneille tarvittavat välineet, joogamatot ja muut apuvälineet.

 

Toivomme, että valitset itsellesi paikan, jonka pidät koko retriitin ajan. Näin pidämme teltan siistinä, kun jokainen huolehtii oman paikan siistimisestä tunnin jälkeen. Joogamaton puhdistus kostealla pyyhkeellä tehdään viimeisenä päivänä ennen lähtöä.

TILAT OLEMISEEN

Lukuisat ulkotilat luonnonhelmassa, riippumatot, aurinkoterassi, joogateltta sekä päätalon terassi ja oleskelutilat ovat vapaassa käytössäsi.

 

Kannustamme viettämään aikaa luonnossa mahdollisimman paljon, sillä luonto rauhoittaa meitä luontaisesti ja huomaamattamme.

Päätalossa käytössäsi ovat yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, jonka suuri ikkunamaisema päästää luonnon sisään sateisellakin ilmalla ja mukavat sohvat ja tuli kamiinassa saavat Sinut varmasti viihtymään.

SAUNA JA PESUTILAT

Saavuta sisäinen rauha puulämmitteisessä rantasaunassa. Ihaile järvimaisemaa saunan suurista panoramaikkunoista ja anna lämpimän löylyn helliä kehoasi.

Rantasauna lämmitetään joka ilta klo 19-21. Sauna on sekasauna naisille ja miehille ja käytämme siksi uimapukuja. Saronki tai aamutakki on kätevä pakata mukaan pesupuuhia varten.

 

Rantasaunan yhteydessä on a lämmin ulkosuihku peseytymistä varten. Yhteisessä käytössä on myös 3 ekokäymälää sekä ulkopesupiste aamu- ja iltapeseytymisiä varten.

KOE SISÄINEN RAUHA LUONNON HELMASSA

Utula Nature sijaitsee 200 metrisellä perheomisteisellä luonnonhiekka-rannalla sen oikeassa päädyssä. Tontti ulottuu vehreään lahdenpoukamaan, josta avautuu järvimaisema kauas horisonttiin ja auringonlaskuun iltaisin.

Pihasta lähtee merkitty kävelyreitti Huuhanrantaan, n. 1 km päässä olevalle 2 kilometriä pitkälle luonnonhiekkarannalle, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen kävelykohde.

Tule Utula Natureen, ja löydä sisäinen rauha täältä, maanpäällisestä paratiisista!

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page