top of page
Yoga retreat in Finland

LUONTO TUUDITTAA LEPOON JA UNEEN

Kaikki majoitushuoneet ovat lähtökohtaisesti hiljaisia tiloja, mikä tarkoittaa, ettei huoneissa puhuta vaan keskustelut käydään mielummin ulkona tai yleisissä tiloissa. Tällä käytännöllä haluamme varmistaa, että majoitustila säilyy paikkana, jossa saa rauhassa levätä vaikka jaatkin huoneen toisen ihmisen, tutun tai vieraan, kanssa.

Kahden hengen majoitustiloja on kahdenlaisia; 2 huonetta pariaitassa ja 3 erillismökkiä. Molemmissa huonetyypeissä on sama varustelutaso, mutta ainoastaan erillismökeissä on mahdollisuus yhdistää sängyt parisängyksi.

 

Otamme kerralla yhteensä vain 10 asiakasta. mikä pitää retriittikokemuksesi intiiminä ja varmistaa ympäristön levollisuuden ja, että kaikille on riittävästi tilaa olla rauhassa.

utulanature-graffat-02_edited.png

 ERILLISMÖKIT - 3 HUONETTA

Erillismökit ovat vuonna 2021 rakennettuja lasipariovin varusteltuja yksinkertaisia ja kauniita makuuaittoja. Voit halutessasi avata pariovet ja antaa järvituulen puhaltaa suoraan huoneeseen. Ykstyinen miniterassi on mukava paikka ruokailla tai lueskella kirjaa. Kullekin majoittujalle on varattu mukavan sängyn lisäksi lipasto omille tavaroille, lukuvalaisin, tuoli, seinänaulakko ja peili.
 

Muu varustelu:

-antiallergiset petivaatteet

-pimentävät rullaverhot

-kiinteä sähköpatteri

-tornituuletin

-hyönteisverhot

Voit varata huoneesta sängyn ja jakaa huoneen toisen retriittiläisen kanssa, varata huoneen kahdelle (erillis- tai parisängyllä) tai varata huoneen itsellesi yksin.

HUOM! Ilmoitathan varauksen yhteydessä mikäli haluat huoneen kalustettavan parisängylle.

PARIAITTA - 2 HUONETTA

Pariaitta on 1960-luvulla rakennettu pyöröhirsinen rakennus, jonka majoitustilat ovat tunnelmalliset ja kauniit. Huoneisiin tulvii valoa suurista ikkunoista, joista avautuu näkymä suoraan Saimaalle. Kullekin majoittujalle on varattu mukavan sängyn lisäksi lipasto omille tavaroille, lukuvalaisin ja seinänaulakko.
 

Muu varustelu:

-antiallergiset petivaatteet

-pimentävät rullaverhot

-tornituuletin/lämmitin

-hyönteisverhot

Voit varata huoneesta sängyn ja jakaa huoneen toisen retriittiläisen kanssa, varata huoneen kahdelle tai varata huoneen itsellesi yksin.

HUOM! Tämä huone ei ole kalustettavissa parisängyllä.

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page