top of page
Yoga retreat in Finland

UNI JA MIELEN HYVINVOINTI

Mielen hyvinvointi järkkyy stressitilassa helposti. Mielen hyvinvointia voivat haastaa erilaiset kriisit, jatkuva suorittaminen ja riittämättömyyden tunne, valtava informaatiotulva sekä myös univaikeudet.

Utula Naturen majoitustilat ovat hiljaisia ja mukavia. Hiljaisilla retriiteillä huoneet ovat luonnollisestikin hiljaisia tiloja, mutta myös näiden ulkopuolella toivomme,  että majoitustila säilyy paikkana, jossa saat rauhassa levätä, vaikka jakaisit huoneen toisen ihmisen, tutun tai vieraan, kanssa.

Kahden hengen majoitustiloja on Utula Naturessa kahdenlaisia; 2 huonetta pariaitassa sekä 3 erillismökkiä. Molemmissa huonetyypeissä on sama varustelutaso, ja erillismökeissä on mahdollisuus yhdistää sängyt parisängyksi.

utulanature-graffat-02_edited.png

 ERILLISMÖKIT

Erillismökit ovat vuonna 2021 rakennettuja lasipariovin varusteltuja yksinkertaisia ja kauniita makuuaittoja. Voit halutessasi avata pariovet ja antaa järvituulen puhaltaa suoraan huoneeseen.

 

Yksityinen miniterassi on mukava paikka ruokailla, lueskella kirjaa tai katsella järvelle.

Kullekin majoittujalle on varattu mukavan sängyn lisäksi lipasto omille tavaroille, lukuvalaisin, tuoli, seinänaulakko ja peili.

Muu varustelu:

- antiallergiset petivaatteet
- pimentävät rullaverhot
- kiinteä sähköpatteri
- tornituuletin
- hyönteisverhot

Voit varata mökistä sängyn ja jakaa mökin toisen retriittiläisen kanssa, varata mökin kahdelle (erillis- tai parisängyllä) tai varata mökin kokonaan itsellesi.

HUOM! Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli haluat huoneen kalustettavan parisängyllä.

PARIAITTA
 

Pariaitta on 1960-luvulla rakennettu pyöröhirsinen rakennus, jonka majoitustilat ovat tunnelmalliset ja kauniit. Huoneisiin tulvii valoa suurista ikkunoista, joista avautuu näkymä suoraan Saimaalle.

 

Kullekin majoittujalle on varattu mukavan sängyn lisäksi lipasto omille tavaroille, lukuvalaisin ja seinänaulakko.

Muu varustelu:

- antiallergiset petivaatteet
- pimentävät rullaverhot
- tornituuletin/lämmitin
- hyönteisverhot

Voit varata pariaitasta sängyn ja jakaa huoneen toisen retriittiläisen kanssa, varata huoneen kahdelle tai varata huoneen itsellesi yksin.

HUOM! Tämä huone ei ole kalustettavissa parisängyllä.
 

Mielen hyvinvointi on meille tärkeää ­– Luonto tuudittaa Sinut lepoon ja uneen

 

Uni on tärkeä osa mielen hyvinvointia. Erityisesti pitkittynyt univaje voi aiheuttaa monenlaisia terveysriskejä, ja se vaikuttaa haitallisesti muun muassa keskittymiskykyyn ja mielialaan.

Utula Natureen voit tulla vain nukkumaan hyvin. Hiljaisuus ja raikas ilma tuudittavat Sinut parempaan uneen, ja aamulla ensimmäiseksi näet Saimaan henkeäsalpaavan maiseman. Avaa mökin pariovet ja hengitä raikasta ilmaa sisääsi. Huomaat myös, kuinka digipaasto vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun.

 

Otamme Utula Natureen kerrallaan yhteensä vain 10 asiakasta, sillä haluamme pitää retriittikokemuksesi intiiminä ja varmistaa ympäristön levollisuuden. Utula Naturessa kaikilla on riittävästi tilaa olla rauhassa, ilman sosiaalisia paineita.

 

Mielen hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme, että koet meillä olosi aina turvalliseksi ja rentoutuneeksi.

Lämpimästi tervetuloa!

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page