top of page
73423450_1488958107938917_7498927244283215872_n.jpg

VIIKONLOPPUJEN HOIDOT

Tee irtiotostasi täydellisen rentouttava varaamalla aika hyvinvointiasi tukevaan hoitoon! Tarjoamme kehollisena rentoutushoitona japanilaista shiatsuhierontaa ja keskusteluhoitona ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa hyvinvointiviikonloppujen yhteydessä. Hoidot annetaan rauhallisessa ja seesteisessä metsäterapiahuoneessa!

 

Hoitoaikoja on tarjolla pe-su aamupäivisin: klo 09:00, klo 10:00 ja klo 11:00. Varaa aika tai tiedustele aikoja hoitoon tai keskusteluun info@utulanature.com tai  tee se paikan päällä Utula Naturessa spontaanisti. Hoito maksetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

RENTOUTTAVA KOKOVARTALO SHIATSUHIERONTA 60MIN , 75€ 

Shiatsuhieronta on rentouttava ja lempeä koko kehon hoitomuoto, joka avaa kehon jännityksiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä tyhjentää mielen samalla tehokkaasti - se on ylivoimainen rentoutusmenetelmä stressiä vastaan. Hoidon tarkoituksena on saada kehon omat energiat virtaamaan vapaasti, jolloin keho ja mieli tasapainottuu löytäen luonnollisen rennon olotilansa.  Hieronta on Japanista peräisin oleva, kokonaisvaltainen terapiamuoto, jolla hoidetaan niin mieltä kuin kehoakin. Hoidossa käsitellään käden ja peukalon painallusten avulla kehon energiaradat (meridiaanit) läpi. Myös pyöritykset, keinuttelut ja venytykset kuuluvat kokovartalohoitoon. Hoito annetaan hierontapöydällä ja siinä pukeudutaan omiin  pitkähihaisiin rentoihin vaatteisiin (myös sukkiin). 

RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA /SINGLE SESSION 60 MIN , 45€* ( norm. 75€)

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on asiakkaan tavoitteista lähtevää, toiminta- ja tulevaisuus-orientoitunutta, asiakasta voimaannuttavaa muutosprosessin ohjausta ja voi olla avuksi, kun olet jumissa jonkin elämän aihealueen kanssa ja tunnet, että kaipaat tukea uudenlaisten näkökulmien ja toimintamallien löytymiseen. Joskus jo yksittäinenkin keskustelu voi riittää uusien  oivallusten ja  etenemisreittien  hahmottumiseen!

Huomioithan, että lyhytterapia ei ole mielenterveyden hoito- tai kuntoutusmuoto,  vaan se on hyvinvointia tukevaa matalan kynnyksen psykososiaalista tukea, josta voi hyötyä kaikki.

*Asiakasharjoitteluhinta, valmistun  Ratkaisukeskeiseksi Lyhytterapeutiksi marraskuussa 2024 ja suoritan työnohjattua asiakasharjoittelua.

utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page