top of page
73423450_1488958107938917_7498927244283215872_n.jpg

KEHONHOIDOT

Brain relief on syvärentouttava kosketushoito, jossa käsitellään päänahka, kasvot, hartia-alue, kädet ja jalat erilaisin kosketus-, painallus- ja hierontahoitotekniikoin. Lempeään ja turvalliseen kosketukseen perustuva hoito on hermoston toimintaa tasapainottava hetken hengähdys kuormittuneelle mielelle ja keholle. Se tukee kehon omia palautumisen ja parantumisen mekanismeja. Hoidon kesto 60min.

Vyöhyketerapeuttisessa rentoutushoidossa käsitellään jalkaterässä ja kädessä sijaitsevia kehoheijasteita, joiden kautta voidaan vaikuttaa koko kehon rentoutumiseen. Tämä moderniin vyöhyketerapiaan perustuva avaava hoito tasapainottaa lempeästi mieltäsi ja kehoasi. Hoidon kesto 45min.

Hoidot tapahtuvat joogateltassa lauantaisin klo 09-15 välillä

Varaa aika hoitoon hyvissä ajoin ennen retriittiäsi varmistaaksesi ajan tekstiviestitse tai Whatsappin kautta +358 45 258 4858. Hoito maksetaan Mobile Paylla tai tilisiirrolla. Hoitopäivä toteutuu, mikäli kaksi asiakasta on tehnyt varaukset hoitoon.

utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page