top of page
Saimaa sunset

POIS ORAVANPYÖRÄSTÄ – UTULA NATUREN TARINA

"Eräänä kauniina päivänä, joskus 30-luvulla, iso-iso setäni, keksijä ja Suunto -yhtiön perustaja Tuomas Vohlonen oli kalastamassa Saimaalla, kun hän karautti moottorinsa vahingossa Murhakorven karille.

Hän päätti rantautua lähimpään rantaan arvioidakseen moottorin vahinkojen suuruuden ja sai kuin saikin onnekseen korjattua rikkoutuneen moottorinsa.

 

Urakan jälkeen hän vasta avasi todella silmänsä paikalle, johon hän oli sattumalta päätynyt ja huomasi seisovansa kauniilla käppyrämäntyjen reunustamalla luonnonrannalla.

 

Tuo ranta on ollut perheessämme nyt neljän sukupolven ajan. Tämä paikka on ollut minulle aina rauhoittumisen paikka ja nyt se on sitä myös asiakkaillemme.”
 

Maiju

Utula Naturesta tuli levon ja hiljentymisen paikka
 

Vuonna 2020 kesällä Utula Nature avattiin ensi kertaa asiakkaille aamiaismajoitus-paikkana. Määrätietoisesti kesä kesältä toiminnan muoto on siirtynyt lähemmäksi kohti tarkoitustaan, hyvinvointia tukevaa retriittipaikkaa, samalla kun fasiliteetteja ja toimintatapoja on hiottu nykyiseen muotoonsa kertyneen kokemuksen ja asiakaspalautteen kautta.

Nykyään Utula Nature on hiljentymiseen ja itsen kohtaamiseen tarkoitettu retriittipaikka – paikka, joka tarjoaa pääsyn pois oravanpyörästä.

 

Utulan perustarkoituksena on olla turvallinen paikka tulla lepäämään, löytämään läheisempi yhteys itseensä ja arvioimaan oman elämän suuntaa sekä mahdollisia muutostarpeita.

Olennainen osa retriittikokemusta on digi- ja puhepaasto, kuin myös kokemusta kannatteleva terapeuttinen keskustelutuki.

Utula Nature on avoinna läpi kesäkauden.Haluatko pois oravanpyörästä?  Elämä koostuu valinnoistamme

Me, Maiju ja Paolo, olemme molemmat kipuilleet tiellämme kohti itsemme näköistä elämää, jossa koemme syvää merkityksellisyyttä ja voimme aidosti hyvin. Se on vaatinut monta voimien uuvahtamista, keski-iän klassiset kriisit sekä useita näennäisiä tieltä eksymisiä. Ennen kaikkea tie on vaatinut rankkojakin valintoja ja niiden mukaan toimimista.

Nyt itsemme näköinen elämä on paljon aiempaa kiireettömämpää, luonnonläheisempää ja arvo-ohjautuneempaa; siinä on tilaa olla läsnä, hengittää ja ottaa vastaan elämän tarjoama hyvä.

Haluamme tarjota Sinulle tilan, jossa sinäkin voit hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä, hidastaa vauhtia, tuntea yhteyden itseesi sekä nähdä selkeämmin polkusi tähän päivään sekä suunnan johon haluat tästä edetä.

Lämpimästi tervetuloa Utula Natureen, juuri sellaisena kuin olet!

utulanature-graffat-02_edited.png
72898307_559689811458663_715241733161064
bottom of page