top of page
external-file_edited.jpg
utulanature-graffat-02_edited.png

LASKEUDU LUONNON HOIVAAN VIIKONLOPUN

HYVINVOINTILOMALLA

Kiinnostaako retriitti tai hyvinvointiloma Saimaalla, mutta Sinulla ei ole mahdollisuutta viipyä pidempään tai et ole varma, sopiiko hiljaisuuden retriitti Sinulle?

Saavu meille 2 - 3 yöksi ja osallistu halutessasi viikonloppujen hyvinvointitapahtumiin, luoden vierailustasi oman hyvinvointiloman! Majoitus on varattavissa torstain ja sunnuntain välille (20.6 - 29.9.2024, poislukien retriittiviikot)  ja se sisältää täysihoidon*:

-majoituksen lakanoineen ja pyyhkeineen 1 tai 2 hengen huoneessa

-maittavat ateriat seisovasta pöydästä (puuroaaminen, brunssi ja illallinen)

-rantasaunavuoron (naiset ja miehet erikseen)

-vapaan SUP-lautojen ja soutuveneen käytön

*Tapahtumat maksetaan erikseen

Viikonloppujen tapahtumat 2024:

- Hengitysmatka- ja kaakaoseremonia, 3 tuntia - joka toinen lauantai (juhannuksena 22.6, 14.7,27.7,10.8,30.8) 

- Kehollinen äänimatka, 1,5 tuntia - joka toinen lauantai (30.6,20.7,3.8,24.8)

- Yinjooga (eri teemat), 1,5 tuntia - aina perjantaisin 

HUOM! Voit osallistua hyvinvointitapahtumiimme myös ilman majoitusta (esim. Kaakaoseremonia +illallinen, äänimatka + illallinen, kirkkovenesoutu + lounas tms.). 

Varaa viikonlopun majoitus varausjärjestelmämme kautta ja ilmoita samalla varauksen yhteydessä mikäli haluat osallistua tapatumiin. Osallistu pelkkään tapahtumaan tämän linkin kautta.

utulanature-graffat-02_edited.png

Hyvinvointiloma Utula Naturessa

ei ole mikä tahansa loma

Utula Naturessa rauhoitumme luonnon rauhassa ja parhaimmillaan ilman digilaitteita. Kuuntelemme luonnon ääniä, tunnemme hiekan varpaiden alla ja järvituulen ihollamme, annamme silmiemme levätä upeassa Saimaan maisemassa.

Utula Naturen hyvinvointiviikonloppu auttaa Sinua pääsemään hetkeksi irti arjen vaatimuksista. Saat aikaa itsetutkiskeluun ja hiljennyt aistimaan omia tuntemuksiasi.  Pysähdy, hiljenny ja leikkaa kiireeltä siivet.

Utula Naturen miniretriitti on enemmän kuin pelkkä hyvinvointiloma. Oletko valmis pysähtymään ja laskeutumaan jatkuvasta tekemisestä olemisen tilaan?

utulanature-graffat-02_edited.png

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page