top of page
external-file_edited.jpg
utulanature-graffat-02_edited.png

HYVINVOINTILOMALLA VOIT PÄÄSTÄÄ IRTI KAIKESTA

 

 

Kiinnostaako retriitti tai hyvinvointiloma Saimaalla, mutta Sinulla ei ole mahdollisuutta viipyä pidempään tai et ole varma, sopiiko hiljaisuuden retriitti Sinulle? Saavu meille 2 - 3 yöksi (torstaista sunnuntaihin) ja osallistu halutessasi viikonloppujen

hyvinvointitapahtumiin tai ota lempeä kehonhoito  luoden vierailustasi oman hyvinvointiloman!

Palauttava viikonloppu paratiisissa

 

Viikonloput ovat varattavissa juhannuksesta 20.6 - 1.9.2024 (pois lukien viikot 2.-7.7 ja 13.-18.8.2024, jolloin pidämme hiljaiset digipaastoretriitit).

 

HUOM! Juhannuksena voit varata meiltä 4 yötä, jos haluat yöpyä maanantaihin saakka.

 

Majoitus on sisältää täysihoidon*:

-majoituksen lakanoineen ja pyyhkeineen 1 tai 2 hengen huoneessa

-maittavat ateriat seisovasta pöydästä (puuroaamiainen, brunssi ja illallinen)

-rantasaunavuoron (naiset ja miehet erikseen)

-vapaan SUP-lautojen ja soutuveneen käytön

-voit halutessasi pitää digipaaston luovuttamalla älylaitteesi pois sisään kirjautuessasi

*Huomaathan, että hyvinvointitapahtumat eivät sisälly hintaan ja niihin ilmoittaudutaan varauksen yhteydessä.

Saavu Imatralle junalla tai bussilla

 

Check- in klo 14:00 lähtien ja check-out klo 14:00 mennessä. Kun saavut meille, ilmoittaudu vastaanottohuoneessa, josta sinut ohjataan omaan huoneeseen ja toivotetaan tervetulleeksi!

Voit myös varata kuljetuksen Imatralta Utulaan ja takaisin osoitteesta info@utuanature.com tai ilmoittaa kyydin tarpeesta varauksesi yhteydessä (kuljetus Imatran matka-asemalta to klo 13:00 ja matka-asemalle su  klo 14:00, 45e/suunta (45min ajo).

Koe hellivät hyvinvointitapahtumat ja hoidot

Osallistu viikonlopun tapahtumiin varauksen yhteydessä tai paikan päällä saapuessasi (mikäli tapahtumassa on tilaa, max. 8 henkeä).  Voit osallistua hyvinvointitapahtumiimme myös ilman majoitusta (esim. Kaakaoseremonia +illallinen, äänimatka + illallinen)

*To 11.7- Su 14.7 (Pe 12.7 Yin yoga / La 13.7 Breath journey (cacao ceremony))
*To 18.7 - Su 21.7 ( Pe 19.7 Yin yoga / La 20.7 Sound Journey)
*To 25.7- Su 28.7 (Pe 26.7 Yin yoga / La 27.7 Breath journey (cacao ceremony))
*To 8.8- Su11.8 (Pe 9.8 Yin yoga / La 10.8 Breath journey (cacao ceremony))
*To  22.8-Su 25.8 ( Pe 23.8 Yin yoga / La 24.8 Sound Journey)
*To 29.8-Su 31.8 (Pe 30.8 Yin yoga / La 31.8 Breath journey (cacao ceremony))

Yin jooga ja äänimatka pidetään klo 16:30-18:00 (90min) ja Hengitysmatka (kaakaoseremonia) välillä 15:00-18:00 (180min). Tapahtumien jälkeen tarjoillaan kasvisillallinen seisovasta pöydästä.

Lue täältä viikonloppuina tarjolla olevista hoidoista.

*Hinta majoittujille täysihoidossa

utulanature-graffat-02_edited.png

Hyvinvointiloma Utula Naturessa

ei ole mikä tahansa loma

Utula Naturessa rauhoitumme luonnon rauhassa ja parhaimmillaan ilman digilaitteita. Kuuntelemme luonnon ääniä, tunnemme hiekan varpaiden alla ja järvituulen ihollamme, annamme silmiemme levätä upeassa Saimaan maisemassa.

Utula Naturen hyvinvointiviikonloppu auttaa Sinua pääsemään hetkeksi irti arjen vaatimuksista. Saat aikaa itsetutkiskeluun ja hiljennyt aistimaan omia tuntemuksiasi.  Pysähdy, hiljenny ja leikkaa kiireeltä siivet.

Utula Naturen miniretriitti on enemmän kuin pelkkä hyvinvointiloma. Oletko valmis pysähtymään ja laskeutumaan jatkuvasta tekemisestä olemisen tilaan?

utulanature-graffat-02_edited.png

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page