top of page
030 joogaa.jpg
utulanature-graffat-02_edited.png

KESKITTYMISKYKY KADOKSISSA? – JÄRJESTÄ RETRIITTI!
 

Keskittymiskyky on työyhteisössä tärkeä voimavara, mutta nykyajan työelämässä se on monella kadoksissa.

 

Keskittymiskyky voi heikentyä jatkuvan informaatiotulvan, jatkuvien keskeytysten, melun ja stressin johdosta. Kun keskittyminen on vaikeaa, työn laatu heikkenee, muisti ja tarkkaavaisuus pätkii ja arjessa jaksaminen vähenee.

Utula Naturessa voimme järjestää yksityisen retriitin tai yksityistapahtuman esimerkiksi työporukalle, tiimi- ja johtoryhmätyöhön tai vaikka ystäväporukan kokoontumiseen.

 

Voimme räätälöidä teille tarpeisiinne sopivan yksityistapahtuman, päivätapahtuman tai retriitin. Luontoretriittiimme kuuluu olennaisena osana ärsykepaasto, jotta mieli saa levätä ja keskittymiskyky elpyy.

Utula Naturessa tarjolla on esimerkiksi erilaisia luontoaktiviteetteja sekä yin jooga-, äänimatka- ja meditaatiotunteja, tai sitten retriitillä voimme keskittyä vain rentoutumiseen ja rauhoittumiseen keskellä upeaa luontoa.

Lämpimästi tervetuloa Utula Natureen, Saimaan rannalle!

 


Varattavia viikkoja ovat:

Vko 23 (3.6-10.6.2024)
Vko 24 (10.6-17.6.2024)
Vko 25 (17.6-23.7.2024)
Vkot 36-39 (2.-30.9.2024)


Räätälöidyn retriitin lähtökohtana on täysihoitopaketti*, joka sisältää:
- majoituksen 1 tai 2 hengen huoneessa
- lakanat, pyyhkeet ja laudeliinat
- ateriat (puuroaamiainen, brunssi ja illallinen)
- rantasaunavuoron

 

Hinnat sisältävät täysihoitopaketin. Mikäli kaipaat tarjousta yksilöidylle kokonaisuudelle, lähetä tarjouspyyntö tarpeinesi yhteydenottolomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva retriitti.

Utula Naturen tilat:


- 5 kpl 2 hengen huoneita (max. 10 vierasta + organisoija)
- Päätalolla avokeittiö/ruokailutila/olohuone, jossa ruokapöytä 10:lle
- Puulämmitteinen rantasauna ja ulkopesupiste/-suihku, jossa lämmin juokseva vesi
- Joogateltta hiekkarannalla, jossa halutessa joogamatot/välineet 10:lle (voidaan käyttää myös muuhun yhteiseen toimintaan)
- Aurinkoterassi vesirajassa (8 aurinkotuolia)
- 3 biokäymälää
- 4 piknikpöytää luonnossa
- 4 kpl riippumattoa luonnossa
- Matala hiekkapohjainen uimaranta

Aktiviteetteihin tarjolla on:

- Soutuvene
- 2 kpl SUP-lautaa
- 3 pyörää (2 kpl naisten, 1 kpl miesten)

Lisäpalvelut:

- Hiljaisuuden retriitti yksityisryhmälle (sis. digi- ja puhepaasto)
- Yin jooga-, tietoinen liike- ja meditaatiotunnit
- Luontoterapiakävely
- Ohjattu luontokävely 
- Ohjattu kirkkovenesoutu
- Kaakaoseremonia
- Kehollinen äänimatka 
- Hengitys-workshop
- Kehonhoidot (Shiatsu)
- Kahdenkeskiset terapeuttiset keskustelut (logo- ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa)
- Kuljetus Utulaan Imatran matka-asemalta ja asemalle

utulanature-graffat-02_edited.png

JOOGATELTTA

Joogateltta on luonnonläheinen, seesteinen ja kaunis tila ryhmätunneillemme hiekkarannalla.  Sieltä avautuu näkymät suoraan Saimaalle, ja luonnon äänet tulevat osaksi tunnin äänimaisemaa.

Teltassa on kaikki tunneille tarvittavat välineet, joogamatot ja muut apuvälineet.

 

Toivomme, että valitset itsellesi paikan, jonka pidät koko retriitin ajan. Näin pidämme teltan siistinä, kun jokainen huolehtii oman paikan siistimisestä tunnin jälkeen. Joogamaton puhdistus kostealla pyyhkeellä tehdään viimeisenä päivänä ennen lähtöä.

TILAT OLEMISEEN

Lukuisat ulkotilat luonnonhelmassa, riippumatot, aurinkoterassi, joogateltta sekä päätalon terassi ja oleskelutilat ovat vapaassa käytössäsi. Kannustamme viettämään aikaa luonnossa mahdollisimman paljon, sillä luonto rauhoittaa luontaisesti ja huomaamatta, ja keskittymiskyky elpyy.

Päätalossa käytössäsi ovat yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, jonka  ikkuna päästää luonnon sisään sateisellakin ilmalla, ja mukavat sohvat sekä rauhoittava tuli kamiinassa saavat sinut varmasti viihtymään.

SAUNA JA PESUTILAT

Peseytyminen tapahtuu päivittäin lämpenevässä puulämmitteisessä saunassa tai jatkuvasti käytössäsi olevassa lämpimässä ulkosuihkussa.

Uimapaikka sijaitsee yleisten ulkotilojen läheisyydessä, joten otathan mukaan uimapuvun, jos koet sitä tarvitsevan.

Yhteisessä käytössä on kolme siistiä biokäymälää. Aamu- ja iltapeseytymisiä varten käytössäsi on myös ulkopesupiste.

KESKITTYMISKYKY PARANEE LUONNOSSA

Utula Nature sijaitsee 200 metrisellä perheomisteisellä luonnonhiekka-rannalla. Tontti ulottuu vehreään lahdenpoukamaan, josta avautuu henkeäsalpaava järvimaisema kauas horisonttiin ja auringonlaskuun.

Pihasta lähtee merkitty kävelyreitti Huuhanrantaan, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen kävelykohde. Lähiympäristöstä voit nauttia myös suppaillen, soutaen tai pyöräillen.

Utula Naturessa huomaat luonnon voimaannuttavan vaikutuksen – keskittymiskyky paranee, syke laskee, lihakset rentoutuvat ja stressihormonit vähenevät.

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page