top of page
030 joogaa.jpg
utulanature-graffat-02_edited.png

HALUATKO JÄRJESTÄÄ YKSITYISEN TAPAHTUMAN UTULASSA?

Hiljaisuuden retriittimme ulkopuolella Utula Nature on vuokrattavissa yksityistapahtuman tai ryhmällesi räätälöidyn retriitin järjestämistä varten seuraavina jaksoina:

3. - 23.6.2024 sekä 16.9 - 27.10.2024

Retriittipaikan tilavuokra (sisältäen lakanat, pyyhkeet ja laudeliinat 10:lle ja loppusiivouksen):

*Jos haluat pakettiin myös ruokailun tai oheispalveluita, kerro tarpeistasi ja pyydä räätälöity tarjous osoitteesta info@utulanature.com

Utula Nature on monipuolisiin yksityistapahtumiin soveltuva luontoretriittikohde hiekkarannalla. Paikka soveltuu esim.:

-TYKY-toimintaan

-Tiimi- tai johtoryhmätyöhön

-Verkostosi/ystäväporukan kokoontumiseen

-Retriittisi järjestämiseen

-Ja moneen muuhun

Luontoretriittimme tilat:

-5 kpl 2 hengen huoneita + 1 kpl 1 hengen huone = 11 hengen majoitus

-Päätalolla avokeittiö/ruokailutila/olohuone, jossa ruokapöytä 10:lle

-Puulämmitteinen rantasauna ja ulkopesupiste/-suihku, jossa lämmin juokseva vesi

-Joogateltta hiekkarannalla, jossa halutessa joogamatot/välineet 11:lle (voidaan käyttää myös muuhun yhteiseen toimintaan)

-Aurinkoterassi vesirajassa (8 aurinkotuolia)

-3 biokäymälää

-4 piknikpöytää luonnossa

-4 kpl riippumattoja luonnossa

-Matala hiekkapohjainen uimaranta

Muuta:

-Soutuvene

-2 kpl SUP-lautaa

-3 pyörää (2 kpl naisten, 1 kpl miesten)

Lisäpalvelut:

-Kuljetus Utulaan Imatran matka-asemalta ja asemalle

-Catering (kasvisruoka)

-Hiljaisuuden retriitti yksityisryhmälle

-Yin jooga-, tietoinen liike- ja meditaatiotunnit

-Luontoterapiakävely

-Ohjattu luontokävely 

-Ohjattu kirkkovenesoutu

-Kaakaoseremonia

-Kehollinen äänimatka 

-Hengitys-workshop

-Kehonhoidot (Brain Relief ja vyöhyketerapia)

utulanature-graffat-02_edited.png

TELTTA

Joogateltta on luonnonläheinen, seesteinen ja kaunis tila ryhmätunneillemme hiekkarannalla.  Sieltä avautuu näkymät Saimaalle ja luonnon äänet tulevat siellä osaksi tunnin äänimaisemaa. Teltassa on kaikki tunneille tarvittavat välineet, joogamatot ja muut apuvälineet. Toivomme, että valitset itsellesi paikan, jonka pidät koko retriitin ajan. Näin pidämme teltan siistinä, kun jokainen huolehtii oman paikan siistimisestä tunnin jälkeen. Joogamaton puhdistuksen kostealla pyyhkeellä tehdään viimeisenä päivänä ennen lähtöä.

TILAT OLEMISEEN

Lukuisat ulkotilat luonnonhelmassa, riippumatot, aurinkoterassi, joogateltta sekä  päätalon terassi ja oleskelutilat ovat vapaassa käytössäsi. Kannustamme asiakkaita viettämään aikaa luonnossa mahdollisimman paljon, sillä luonto rauhottaa meitä luontaisesti ja huomaamattamme.

Päätalossa käytössäsi ovat yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, jonka ikkunoista avautuu 180 asteen näkymä Saimaalle. Suuri ikkunamaisema päästää luonnon sisään sateisellakin ilmalla ja mukavat sohvat ja tuli kamiinassa saavat sinut varmasti viihtymään.

SAUNA JA PESUTILAT

Yhteisessä käytössä on kolme siistiä biokäymälää sekä aamu- ja iltapeseytymisiä varten käytössäsi on myös ulkopesupiste.

Peseytyminen tapahtuu päivittäin lämpenevässä puulämmitteisessä saunassa tai jatkuvasti käytössäsi olevassa lämpimässä ulkosuihkussa.

 Uimapaikka sijaitsee yleisten ulkotilojen läheisyydessä, joten otathan mukaan uimapuvun, jos koet sitä tarvitsevan.

LUONTO

Utula Nature sijaitsee 200 metrisellä perheomisteisellä luonnonhiekkarannalla sen oikeassa päädyssä.  Tontti on vehreä ja erityisen ihastuttavat ovat rantaa reunustavat käppyrämännyt sekä retriittipaikan keskiössä olevat mustikanvarpujen päällystämät ikiaikaiset sammalkivet. Tontti ulottuu oikealle seuraavaan kaislikosta vehreään lahdenpoukamaan, josta avautuu järvimaisema kauas horisonttiin ja auringonlaskuun iltaisin. Pihasta lähtee merkattu kävelyreitti Huuhanrantaan n. 1 km päässä olevalle 2 kilometriä pitkälle luonnonhiekkarannalle, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen kävelykohde. Lähiympäristöstä voit nauttia myös suppaillen, soutaen tai pyöräillen.

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

"Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. ”"

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

bottom of page