top of page
301978505_626468619136465_5112580707890028137_n.jpg

TERVETULOA

KOHTAAMAAN JA JAKAMAAN ZOOM-PIIRIIMME

Järjestämme UTULAN Reflektiopiirejä Zoomin kautta viikoittain tiistaisin klo 19:00, vuoroviikoittain suomeksi ja englanniksi. Maksuton suomenkielinen ryhmä kokoontuu keväällä 2023:

                                      RYHMÄ ON TOISTAISEKSI TAUOLLA JA JATKUU SYKSYLLÄ 2023

Kesäkauden ajan 14.6 - 3.9.2023 kokoontumiset järjestetään Utula Naturessa Saimaan rannalla osana restoratiivista retriittiämme.

Kokoonnumme jakamaan kokemuksestamme, inspiraatiostamme, reflektiostamme toisillemme vertaisessa ja luottamuksellisessa hengessä. Piirin aikana emme kommentoi toistemme jakamisia. Piiri alkaa ja loppuu lyhyellä yhteisellä hiljaisella meditaatiolla. Piirin kesto on 45-90 min, riippuen osallistujien määrästä. Olet tervetullut sellaisena, kuin olet! Ryhmä on maksuton ja se pohjautuu vertaisten antamiseen ja saamiseen, eikä sisällä terapeuttista ohjausta. Ryhmän fasilitoi Maiju Vohlonen ja Paolo Zambeze.

- Pohditko, mikä elämässäsi väsyttää tai olet uupunut?

- Haluatko löytää syvemmän yhteyden itseesi ja muihin?

- Mietitkö, mikä sinulle on tärkeintä elämässäsi?

- Pohditko, mikä onkaan sinun elämäsi tarkoitus?

- Mietitkö, kuinka liikkua elämänkriisistä eteenpäin?

- Mietitkö, kuinka tehdä tarpeellisia muutoksia elämääsi?

-Kaipaatko vertaistukea elämän suurten kysymysten äärelle?

Piiri on sinulle, jos reflektoit itseäsi, omaa suhdetta elämään ja sitä, mihin suuntaan haluat liikkua tästä eteenpäin sekä haluat jakaa kokemustasi toisten vertaisten kanssa. Tervetuloa!

utulanature-graffat-02_edited.png
utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

Liisa&co

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

Helinä

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

Paula

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

Carola

bottom of page