top of page
Restorative retreat

MONIAISTILLISTA JA KOKONAISVALTASTA HOIVAA SIELULLE

Utula Nature on kokonaisvaltainen retriitti; luonto, hiljaisuus, sauna, ruoka, harmoninen estetiikka ja ohjattu ohjelma ovat luotu tukemaan palauttavaa kokemustasi.

 

Mikäli kaipaat tekemistä rentoutumisen oheen, nappaa SUP-lauta tai soutuvene allesi ja lähde tutkimaan Saimaata vesilt päin ja suuntaa nokkasi kohti Huuhanrantaa tai lähden puolen päivän reissulle eväiden kera lähisaarille.

 

Pihastamme lähtee 7,5 km luontopolku Huuhanrannan ympäri johon tutustumme ohjatulla hiljaisella powerwalk- tunnilla. Reitillä on Etelä-Suomen paras liitovarjohyppypaikka, josta avautuu hienot järvi-Suomen maisemat. Tie Utulan perinteiselle kyläkaupalle kulkee myös metsän ja kyläraitin läpi ja on mukava kohde kävelylle.

utulanature-graffat-02_edited.png

RUOKA

Utula Naturen keittiössä Saimaa kohtaa rikkaan Välimeren makumaailman! Kaikki ateriamme tarjoillaan seisovasta pöydästä ja ne ovat kasvispohjaisia, makurikkaita ja täyttäviä. Mottomme onkin keittiössä "enemmän on enemmän". Käyttössäsi on tarjotin, mikä helpottaa ruokailupaikan valitsemista tunnelman mukaan - voit syödä sisällä, ulkona järven äärellä tai omalla terassilla, yksin tai yhdessä. Ruokajuomina tarjoillemme makuvettä tai jääteetä, mehua, kahvia sekä teetä.

SAUNA

Puulämmitteinen ja panoraama-ikkunalla varustettu saunamme lämmitetään joka ilta välillä asiakkaillemme. Naiset ja miehet saunovat omilla vuoroillaan. Saunan yhteydessä on lämmin ulkosuihku peseytymistä sekä ilta- ja aamupesuja varten.

Huomioithan, että yhteissauna on lähellä yleistä terassia, joten otathan uimapuvun mukaan.

MEILLÄ

Luontoympäristö tarjoaa asiakkaille lukuisia mahdollisuuksia rentoutua viikko-ohjelman lomassa; lepotuoleja, riippumattoja ja muita oleskelualueita, joissa lueskella tai levätä luonnonhelmassa.

 

Jos kuitenkin kaipaat tekemistä,  lähde nauttimaan järvestä soutuveneellä tai SUP-laudalla.  Luontokävely on toinen hyvä vaihtoehto päästä tutustumaan lähiluontoon ja kuuluisaan Huuhanrantaan.

LÄHELLÄ

Jos tulet meille pyörällä tai autolla, matkalta ja lähimaastosta löytyy mielenkiintoista koettavaa.

Suosittelemme mm. Norppapolkuja, Kummakiveä, Imatran koskishowta, Parikkalan patsaspuistoa, Salpamuseota, Sahanlahden satamapizzeriaa sekä Ruokolahden kirkonmäkeä, jolla sijaitsee maaseutumuseo ja eukonpolku.

bottom of page