top of page
Etsi
  • Writer's pictureMaiju Vohlonen

Utula Nature 2.0: Restoratiivinen retriitti kaudella 2023

Valoisaa uuden vuoden 2023 alkua jokaiselle teistä! Kuluneena kesänä 2022 pidimme luovaa taukoa ja vietimme hiljaiseloa Utula Naturessa järjestäen ainoastaan muutaman inspiraatiota vahvistavan mindfulness ja yinjooga -retriitin englanniksi ja suomeksi. Vaikka tuntui toisaalta hankalta ottaa taukoa ja luoda tilaa luovuudelle, osoittautui jälleen, että riski kuitenkin kannatti. Tyhjästä tilasta syntyi lopulta hyvin vaivattomastikin kirkastunut visio Utulalle retriittipaikkana kaudelle 2023.

Monet kaipaavat syvempää yhteyttä itseen


Visiomme mukainen konsepti pohjautuu ajatukseen, että me koemme tämänpäivän maailman olevan haasteellinen paikka ihmiselle voida aidosti hyvin ja elämää syvästi tyydyttävää elämää. Sisäiset ja ulkoiset paineet olla menestynyt ja tuottava yhdistettyvä tietoyhteiskunnan lataamien ärsykkeiden tulvaan uuvuttaa monet ihmiset, puhumattakaan sisäisten arvoristiriitojen vaikutuksista ihmiseen, kun ”aika ei riitä” ehkä itselle tärkeimpään. Koemme Utulassa, että tässä ristiaallokossa navigointi kysyy yksilöltä henkistä vahvuutta, itsensä tuntemista, sisästä ohjautuvuutta sekä vakaata uskallusta asettaa oman elämänsä rajat suojataksemme hyvinvointiamme. Me haluamme tarjota Utulassa tilan jossa levätä, kerätä voimia ja nauttia, kun sitä tarvitset ja ehkä kysyä itseltäsi olennaisia kysymyksiä, joille ei ehkä ole aina tilaa arjen vauhdissa; olenko tyytyväinen, mikä elämässäsi uuvuttaa, kenen elämää elät, mikä elämässäsi mahdollisesti vaatii suunnanmuutosta ja mikä voisi olla siihen ensimmäinen askel? Tai mitkä ikinä ovatkaan niitä sinulle olennaisia kysymyksiä, niille tarjoamme tilaa.

Konseptimme muokkautuu tarpeisiisi


Saammeko esitellä, Utula Nature 2.0 konseptin: Utula Nature on lepoa, läsnäoloa ja itsetutkiskelua tukeva retriittipaikka Saimaalla. Meille voit tulla ja lähteä omien aikataulujesi mukaan. Viikko-ohjelmamme pyörii läpi kesän toukokuusta syyskuuhun (ti 16.5- su 17.9.2023). Valitse sinulle sopiva retriittin kesto 3 - 21 yötä. Valitse myös haluatko tehdä retriitistäsi täysin hiljaisen, sisällyttää digi-detoxin ja mille ryhmätunneille haluat osallistua. Olemme luoneet tiloista ja käytännöistä joustavat, jotta sinä voit muokata kokemuksestasi sinulle hyvän. Ohjelmamme tärkeimpiä elementtejä ovat hiljaisuus, tietoinen liike, yinjooga, levon meditaatio ja itseänäinen reflektoiva kirjoittaminen. Kaikki ohjelma on vapaavalintaista. Voit myös tehdä kokemuksestasi täysin hiljaisen ja suosittelemme kaikille vahvasti digital-detoxia vierailusi ajan. Tunnit pidetään suomeksi ja englanniksi. Kokemustasi tukee luonto, herkullinen ruoka, kauniit tilat, lempeät löylyt ja hyväksyvä ilmapiiri. Olet tervetullut meille juuri sellaisena kuin olet!


26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page