ME

"Utula Nature on aamiaismajoitus ja jooga- ja luontoretriittipaikka Saimaanrannalla. Meille on tärkeää intohimo elämän moninaisia aistinautintoja kohtaan; rakastamme kehonhoitoja, sielukasta musiikkia, herkullista ruokaa, kauniita kattauksia sekä jaksamme ihastella lopputomasta luontoa, sen tuoksuja ja ihastuttavia asukkeja. Rakkaus luontoa kohtaan onkin syy miksi viihdymme niin hyvin luonnossa ja haluamme nyt jakaa Utulan rauhoittavan maagisuuden myös teidän kanssa.  Tervetuloa!"

MAIJU
  • Facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
MAIJU

Luontoterapiaopas, yinjoogaopettaja, shiatsuhieroja, sisustusarkkitehti, KTM

 

Olen Utula Nature:n perustaja. Muutin osavuotisesti Helsingistä Utulan rannoille keväällä 2019 aikeena rakentaa Utula Nature:sta jooga- ja luontoyhteysretriittipaikka. Haluan tarjota aamiaismajoitusvieraillemme sekä retriitteillämme ihmisille Utulassa paikan jossa hidastaa vauhtia ja tulla vahvemmin läsnäoleviksi hetkeen sekä itseensä. Utula Nature:ssa on ympäristö, joka auttaa laskeutumaan rentouteen, avaa aistisi elämän nautinnoille ja sallii sinun olla juuri sellainen kuin olet.

 

Olen alunperin KTM ja sittemmin sisustusarkkitehti. Vuonna 2014 lähdin hakemaan uutta suuntaa työhöni hyvinvoinnin parista.  Opiskelin logoterapiaa, arvo- ja tarkoituskeskeistä terapiaa, vuoden

sekä lopulta päädyin kiinalaisen lääketieteen koulun kautta opiskelemaan shiatsuhierontaa, jota olen tehnyt vuodesta 2015.

 

Yinjoogan pariin päädyin noin 13 vuotta sitten, kun olin henkilökohtaisessa elämässä haasteellisessa vaiheessa ja tarvitsin uusia voimavaroja elämään. Yinjooga auttoi haasteellisten tunteiden kohtaamisessa ja sietämisessä, sekä opetti rentouttamaan mielen ja kehon. Elämäntilanteet helpottuivat, mutta ”yin” jäi rakkaana harjoituksena elämään. Lopulta kävin yinjoogaopettajan perusteiden koulutuksen vuonna 2017 (50h), josta lähtien olen pitänyt tunteja niin Helsingissä kuin Ruokolahdella. 2020 syvensin koulutustani aina 200 tuntiseen yinjoogaopettajakoulutukseen. Keväällä 2021 lisäkouluttauduin joogonidra -opettajaksi.

 

Luontoterapian löysin vuonna 2018 luontoyhteysretriitillä Portugalissa. Koettuani sarjan luontoterapiakävelyitä retriitillä, oivalsin, kuinka eheyttäviä kävelyt olivat, ja että haluan myös itse tehdä työtäni ainakin osittain luonnossa sekä luonnon avulla. Aloitin luontoterapiaoppaan koulutuksen Sloveniassa kesällä 2019 ja valmistuin sertifioiduksi oppaaksi (Association of Nature and Forest Therapy, ANFT) tammikuussa 2020. Olen tehnyt luontoterapiakävelyitä Helsingissä, Utulassa sekä virtuaalisesti zoom-yhteyden avulla.

& CO

Utula Naturea pyöritetään vaihtelevalla harjoittelijoiden ja kansainvälisen Workaway-vapaaehtois ja -työvaihtojärjestön avulla. Otamme joka kesä yhdestä kolmeen työntekijää 1-4 kk pituiselle pestille.Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli kiinnostuit!