top of page
Utula Nature

KAIPAATKO OIVALLUKSIA
JA UUTTA NÄKÖKULMAA ELÄMÄN HAASTEESSA?

Opiskelen Ratkaisukeskeiseksi Lyhytterapeutiksi ja otan vastaan rajallisesti asiakasharjoitteluun asiakkaita Zoomin kautta etänä harjoitteluhinnalla 45e (alv 24%) / 60min.

Ratkaisukeskeinen Lyhytterapia on avuksi, kun olet jumissa jonkin elämän aihealueen kanssa ja tunnet, että kaipaat tukea uudenlaisten näkökulmien ja toimintamallien löytymiseen. Jumit saattavat liittyä toimimattomiin toiminta- tai ajatusmalleihin, jotka ilmenevät haasteina suhteessa esim.

läheisiin ihmissuhteisiin

itseemme ja tarpeisiimme

unelmiin ja tavoitteisiin

elämän tarkoituksellisuuteen

tunteisiin ja ilmaisuumme

tarpeelliseen elämänmuutokseen.

Ratkaisukeskeinen Lyhytterapia on tavoitteellista, toiminta- ja tulevaisuus-orientoitunutta, asiakasta voimaannuttavaa muutosprosessin ohjausta. Prosessi lähtee liikeelle asiakkaan kanssa yhdessä määrittelystä tavoitteesta, etenee sitä kohti pyrkien ja etenemistä mitaten, yhdessä. Tyypillinen prosessi kestää 2-5 kertaa tai jatketaan niin kauan, kun asiakas ja terapeutti kokee yhteistyön liikkuvan kohti tavoitetta tai kunnes asiakkaan määrittelemä tavoitetila on saavutettu. Huomioithan, että lyhytterapia ei ole mielenterveyden hoitomuoto tai kuntoutusmuoto, eikä se ole terveydenhuollon toimintaa.

Olen logoterapiaohjaaja, mindfulness-ohjaaja, yinjoogaopettaja ja luontoterapiaopas. Terapeuttina olen läsnäoleva, kyseenalaistava, hyväksyvä ja vastuuttava. Vahvuuksiani ovat kyky olla kanssasi syvien ja tummienkin tunteiden äärellä, sekä luottamus elämän tarkoituksellisuuteen.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@utulanature.com ja sovi kanssani tutustumistapaaminen (35e/30 min), mikäli tunnet, että voisin olla haasteesi kanssa avuksi!

Otathan huomioon, että  kesäkauden 14.6-3.9.2023 ajan palvemme asiakkaita restoratiivisella retriitillä Saimaalla ja etäterapiat jatkuvat jälleen syyskuussa.

utulanature-graffat-02_edited.png

TUNNELMIA RETRIITILTÄ

utulanature-graffat-02_edited.png

UTULA NATURESTA SANOTTUA

”Ruumis ja mieli ravittuina, hartiat hierottuina, lihakset yin-rentoina, olemme kiitollisia. Pitkälle syksyyn mieli lämmitettynä tästä kokemuksesta!”

Liisa&co

 ”Fantastinen paikka ja erinomaisella maulla toteutettu sopivan rento B&B. Palvelu, ruoka ja fasiliteetit täysiä kymppejä! ”

Helinä

"Paikka on rauhallinen, persoonallinen, lepoa sielulle ja silmille. Puhdasta ja raikasta, Maiju ja Paulo todella ystävällisiä ja huomaavaisia. Aivan paras paikka Suomessa. Aamiainen erinomainen tavanomaisesta poiketen. Konsepti erinomainen, ei tungosta! Kaikilla tilaa olla rennosti. "

Paula

”Pala taivasta Saimaalla. Paikka rauhottumiselle, reflektoinnille ja voimaantumiselle luonnossa, joka näyttää meille todellisen kauneutensa.”

Carola

bottom of page