Luontoterapiakävely on luontoyhteysmenetelmä, jossa lähdet oppaasi kanssa kanssa kahdestaan tai ryhmässä luontoon hidastamaan vauhtiasi, laskeutumaan kehoosi ja avaamaan aistisi luonnolle. Kävelyllä sinulle tarjotaan ns. kutsuja eli ehdotuksia tavoista kokea luontoa ja olla yhteydessä luontoon monimuotoisesti aistiesi kautta - ehkä sinulle täysin uudenlaisilla tavoilla.

Jaamme kokemuksemme kunkin kutsun jälkeen ringissä vahvistaen toinen toistemme kokemusta ilmaisemalla ja tulemalla kuulluiksi. Kokemuksemme mukaan luonto tarjoaa meille juuri sitä “lääkettä” mitä kunakin elämän hetkenä tarvitsemme - meidän tulee vain avata aistimme ja huomata. Kokemus on siis aina yksilöllinen ja luonnon sinulle räätälöimä. Luontoterapiakävely auttaa sinua vahvistamaan lempeästi yhteyttä kehoosi, tunteisiisi ja elämään.

Tyypillisesti luontoterapiakävely kestää 2-3 tuntia ja kävelyt voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti Zoom-yhteyden avulla. Varaa kävelysi varauksen yhteydessä tai info@utulanature.com.

Luontoterapiakävely on amerikkalaisen psykoterapeutin A. Cliffordin kehittämä luontoyhteysmenetelmä, joka pohjautuu japanilaisen luontokylpyperinteen lisäksi mm. ekopsykologiaan ja jungilaiseen syvyyspsykologiaan. Luontoterapiaoppaat ovat ANFT (Assosiation of Nature and Forest Therapy) kouluttamia ja sertifioimia oppaita.

“Luonto on terapeutti - opas avaa ovet.” - Association on Nature and Forest Therapy