UTULA NATURE B&B

Utula Nature on Saimaan hiekkarannalla sijaitseva B&B- ja luontoretriittikohde. B&B hintaamme sisältyvät lakanat ja pyyhkeet, saunavuoro biohajoavine pesuaineineen sekä herkullinen välimerellinen aamiainen. Valmista päivän muut ateriasi päätalon hyvinvarustellussa keittiössä ja nauti illallisesi sisätiloissa kynttilän valossa, veden päälle ulottuvalla joogaterassilla ilta-auringossa tai oman bungalow:n terassilla.

 

Varaa vierailusi yhteyteen shiatsuhieronta, luontoterapiakävely tai SUP-laudat. Järjestämme viikottaisia yin jooga, jooga nidra syvärentoutus- tai metsäjoogatunteja, tiedustele näistä tilauksen yhteydessä booking.com kautta.

 

Mikäli suunnittelet vierailua pienryhmän kanssa, suunnittelet itsellesi räätälöityä retriittikokomusta tai haluat viihtyä kanssamme pidempään, pyydäthän pakettitarjousta erikseen info@utulanature.com.

 

Tutustu huonesiimme ja hintoihimme sekä tee varauksesi  täällä.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12

YHTEISTILAT

B&B ja retriittiasiakkaanamme teidän käytössänne on päätalon avokeittiö, ruokailu- ja oleskelutilat mahtavine maisemineen klo 09-22 välillä.

Peseytyminen tapahtuu päivittäin lämpenevässä puulämmitteisessä saunassa, lämpimässä ulkosuihkussa tai Saimaassa. Käytössänne on kaksi biokäymälää.

Joogaterassi aurinkotuoleineen, päätalon ulkoterassi, piknikpöytä sekä riippumatot takaavat mahdollisuudet monimuotoiseen olemiseen luonnonhelmassa.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11

PARIAITTA

Alunperin 60-luvulla rakennettu ja peruskorjattu aitta on rakennuksista vanhin. Huoneiden erikoisuutena aukeaa  uskomaton ja esteetön järvimaisema suoraan Saimaalle!

Huoneita on kaksi ja molemmissa on 2 erillissänkyä, omat sisäänkäynnit sekä vedenkeittimet.

 

Huom! Sänkyjä ei ole mahdollista yhdistää parisängyksi.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

BUNGALOW

UUTTA KESÄLLÄ 2021

Toukokuuksi 2021 valmistuvat erillismökit ovat Utula Naturen uutuus. Mökkien erikoisuutena ovat omalle yksityisterassille avautuvat pariovet, jotka päästävät luonnonvalon ja järvituulen virtaamaan vapaasti huoneeseesi. Nauti aamiaisesi tai illallisesi omassa rauhassa terassillasi luonnonääniä ihmetellen.

Huoneet voidaan kalustaa tarpeiden mukaan joko parisängyllä tai erillissängyillä kahdelle.