utulanature-graffat-02_edited.png
  • Facebook
  • Instagram

KAUDEN 2022
MAJOITUSPAKETIT OVAT VARATTAVISSA TÄÄLTÄ!

 

Olit meillä sitten nauttimassa majoituspakettien tai yinjooga-retriittien parissa, voit täydentää kokemustasi nauttimalla luonto-kävelyistä, SUPpailusta tai tutustumalla lähialuiden nähtä-vyyksiin. Jos kehosi kaipaa hellintää varaa meiltä hieronta etukäteen - oletko kokeillut aiemmin kehoa ja mieltä rentouttavaa shiatsu-hierontaa?  Lue lisää kokokehon shiatsuhieronnasta lisää täältä.

Tämä paketti on Sinulle pyöräilijä, viikonloppunautiskelija tai kesä-Suomen seikkailija, joka arvostat luonnonrauhaa, nautintoja ja kauneutta. Vetreytä matkustamisesta kipeitä paikkoja joogatunnilla, metsäpolulla, SUPpaillen tai makoisilla päiväunilla riippumatossa. Tutustu hintoihin sekä kesän ja syksyn kalenteriin täällä!

Tämä yinjoogaretriitti on hemmotteleva kokemus yksin tai yhdessä! Aamupäivisin pääset nauttimaan 90 min. päivittäin syvenevästä joogaharjoituksesta ja iltapävisin rauhoitat mieltäsi syvärentouttavan jooga-nidra, hengitys- tai meditaatiotunnin kannattelussa. Tutustu ohjaajiin etukäteen täällä. Mikäli valitset lukea kirjaa riippumatossa tai käydä metsäkävelyllä mielummin, on se enemmän kuin sallittua! Retriitin kruunaa herkulliset ateriat ja kehoa ja mieltä hellivä jokailtainen rantasaunavuoro. Tutustu hintoihin ja aikatauluihin täällä!

utulanature-graffat-02_edited.png

LUONNONKAUNETTA, RAUHAA &
NAUTINTOJA

Tervetuloa "Saimaan Rivieralle"! Utula Nature on Saimaanrannalla sijaitseva luontokeidas, jossa laskeudut lempeä rentouden tilaan luonnon kauneuden, herkullisen ruuan, kehohoitojen, sielua hellivien löylyjen sekä harmonisen estetiikan tukemana. Kun tunnet tarvetta irrottautua arjesta ja haluat antaa itsellesi aikaa rentoutua, nauttia ja vain olla, yksin tai seurassa, toivotamme sinut tervetulleeksi luoksemme.

 

Tule nauttimaan meille 1, 2, 3 tai 4 yön pysähdykselle FLEXI-paketilla - kaikki pakettimme ovat All Inclusive, tarkoittaen, että ne sisältävät herkullisen kasvispohjaisen aamiaisen, lounaan ja illallisen, jokailtaisen rantasaunavuoron sekä päivittäisen vapaaehtoisen aamupäivän yin jooga-tunnin. Myös SUP-laudat ja soutuvene ovat vapaassa käytössäsi.

 

Yin jooga -retriitillä sukellat syvälle yinin maailmaan ja kruunaat kokemuksen iltapäiväisillä jooga nidra, mindfulness meditaatio ja hengitystunnilla. Tämän lisäksi sinulle jää iltapäivisin omaa aikaa lekotella vaikka riippumatossa, käydä luontokävelyllä tai mennä SUPpailemaan upealle 2,2 km pituiselle luonnonhiekkarannalle Huuhanrantaan. Kaikki retriitin ohjatut tunnin ovat vapaaehtoisia, saat luoda retriittikokemuksestasi juuri sellaisen kuin siinä hetkessä tarvitset!

utulanature-graffat-02_edited.png
"Elegantti majoitustila ihan rannassa, vieressä sauna. Ystävällinen isäntäväki pitää huolta ja antaa myös tilaa. Harmoninen, tyylikäs ja kerrassaan upea majoituspaikka."
Anna
Utula_ruoka_2.jpg

HERKULLINEN KEITTIÖMME

Utula Naturen keittiötä kuvailee parhaiten sanat Välimeri goes Saimaa. Tämä tarkoittaa, että yhdistämme keittiössämme Välimerellisestä keittiöstä tuttuja yrittejä, sitruunaa, juustoja, tomaattia ja valkosipulia suomalaisiin raaka-aineisiin etelä-eurooppalaisen rennon runsaalla otteella! Yksi lempisanonnoistamme onkin ruuan ja monien muidenkin elämän asioiden  kohdalla "enemmän on enemmän"; enemmän makua, enemmän näköä, enemmän nautintoja ja enemmän hyvää keholle ja mielelle.

utulanature-graffat-02_edited.png

 

"Kiitos rauhasta, harmoniasta, ystävällisyydestä, sielua hellivistä löylyistä, herkullisista ruoista ja pehmeistä sängyistä. Vierailumme ylitti odotuksemme."
Aki & co